fbpx

Szellőztető rendszer

Házak és társasházI lakások egyedi szellőztetése
94% hővisszanyeréssel

Szellőztető rendszer társasház lakás hőcserélő

freeAir 100 decentralizált,
befúvóhálózat nélküli hibrid szellőztető rendszer
födémáttörés nélkül

Szellőztető rendszer olcsó kivitelezési költség költséghatékony

Szellőztető rendszer
födémáttörés nélkül

A bluMartin szellőztető rendszer egy hibrid megoldás a társasházi lakások szellőztetésére. Vitathatalan előnye a központi elszívó rendszerekkel szemben, hogy kiépítése horizontális, mindösszesen egy faláttöréssel és egy elszívó légcsatornával már megoldható az automatizált gépi szellőztetés.

Szellőztető rendszer 90% feletti hatékonyság hővisszanyerő

94% hővisszanyerés

A 90% feletti hővisszanyerésnek köszönhetően a freeAir szellőzőrendszer alkalmazásával 25-50% fűtési energiát takaríthatunk meg a hagyományos ablaknyitáshoz képest.

Magas energiahatékonyság:

A freeAir 100 készülék különösen jó megtakarított energia / üzemi energiafelhasználás aránnyal rendelkezik, melynek köszönhetően
2014-ben passzívházak részére minősítették és A+ energiabesorolást nyert el.

Szellőztető rendszer 90% feletti hatékonyság hővisszanyerő
szellőztető rendszer gazdaságos

Rendkívül gazdaságos

Alacsony tervezési és beépítési költségek

Az elmaradó, drága tűzvédelmi kiadások és a magas energiahatékonyság garantálják, hogy a freeAir szellőzőgépbe való befektetés hamar megtérül. Intelligens nedvességmenedzsmentjével a freeAir rendszer gátolja a penészedést és ezáltal tartósan megvédi az épületszerkezetet a károsodásoktól.

Alacsonyabb építési költség

A freeAir szellőzőrendszer egyesíti a centralizált és a decentralizált rendszerek előnyeit: a centralizált gépekhez képest kevesebb a légcsatorna építés, míg a decentralizált készülékekkel szemben jóval kevesebb faláttörésre és szellőzőkészülékre van szükség. Társasházak építésekor megtakaríthatók a tűzvédelemmel kapcsolatos kiadások.

Gyorsabb beépítés

A freeAir szellőzőrendszer beépítése hatékonyan, már az építés során – előregyártott beépítőkészlet segítségével – megtörténik. Az építési folyamat végeztekor a szellőzőgépet egy mozdulattal a helyére csúsztatjuk és a készülék máris üzemel.

szellőztető rendszer egyszerű tervezés

Egyszerűbb tervezés,
több kihasználható terület

A freeAir szellőzőrendszer részben centrális alkalmazhatósága egyesíti magában mind a centralizált, mind pedig a decentralizált szellőzők előnyeit. A centralizált szellőzőkkel ellentétben, jelentősen kevesebb légcsatornát szükséges kiépíteni, míg a decentralizált szellőzőkkel összehasonlítva, azoknál kevesebb gépre és így, kevesebb külső faláttörésre van szükségünk. További könnyítés, hogy az épületek tűzvédelme és maga az építési folyamat is egyszerűbbé válik.

Egyszerűbb tűzvédelmi tervezés

A freeAir szellőzőrendszer lakások fél-centralizált szellőztetését teszi lehetővé. Mivel a szellőzőberendezés nem lép át tűzszakasz-határokat, számos költséges tűzvédelmi intézkedés – mint a szellőzőcsatornák szakaszolása – elhagyható. Társasházak építése során így jelentős költség takarítható meg.

Kevesebb légcsatorna

A freeAir szellőzőrendszer neve egyet jelent az energiahatékonysággal és a páravédelemmel anélkül, hogy hosszú légcsatornákat kellene kiépíteni. Egy külső falba épített készülékre akár 4 helyiség is csatlakoztatható. A centralizált szellőzőgépekkel szemben, jóval kevesebb légcsatorna kiépítése válhat szükségessé. Az újonnan kifejlesztett freeAir plus átszellőztető ventilátorokkal a légcsatornák mennyiségét tovább csökkenthetjük.

 

szellőztető rendszer vezeték nélküli érzékelő

8 beépített érzékelő

Több kihasználható terület

A freeAir 100 szellőzőgép “szellőzőközpont a külső falban“: egyetlen készülékkel több helyiséget is szellőztethetünk úgy, hogy a teljes érzékelőtechnika a falba épített gépben van.

Egyedi beltéri megjelenés

A freeAir szellőzőrendszer könnyen hozzáigazítható saját ízlésünkhöz, belsőépítészeti elvárásainkhoz. A freeAir 100 készülék előlapja alig nagyobb, mint egy A3-as lap, melynek felülete igény szerint kialakítható. Mindegy, hogy modern, új épület vagy védett műemlék: a freeAir szellőzőrendszer feltűnés nélkül igazodik az épület architektúrájához.

Szellőztető rendszer klíma hűtés

Nyári hűtés

Élvezze a forró nyári nap után a friss, hűvös levegőt.

A freeAir 100 szellőzőrendszer két különböző mechanizmussal biztosítja, hogy nyári éjszakákon automatikusan lehűtse helyiségeit, mely biztosítja a nyugodt éjszakai alvást és a jó közérzetet reggel, a munkába induláskor.

Akkor is, ha az ablakok zárva maradnak.

Szellőztető rendszer klíma hűtés
Szellőztető rendszer klíma hűtés

Zajcsillapítás és minőség :
Made in Germany

Optimális zajcsillapítás

Élvezze a tiszta, friss levegőt lakásában a zavaró külső zajok nélkül. A freeAir szellőzőgépek hatékonyan zárják ki a külvilág felől érkező zajt, így nyugodt nappalokat és pihentető éjszakákat biztosítanak. Mindezt teljes csendben teszik.

A freeAir készülék magas minőségére mindig számíthat. A készülék csaknem minden alkatrésze németországi gyártóktól érkezik. A végszerelés és a szerviz a weßlingi üzemünkben történik.

ajánlatkérés | központi telefonszám | +36 30 721-2648