fbpx
variotherm a legjobb árak áron smarthaus

Az EURAD sötétsugárzók

EURAD sötétsugárzók – tradició, innováció, megbízhatóság

A legszigorúbb biztonsági, energiatakarékossági és környezetvédelmi előírásoknak megfelelő EURAD sugárzók nagy teljesítményű autonóm fűtőkészülékek, amelyek tervezése és gyártása a legmodernebb technológiák alkalmazásával történik. .

Az EURAD sugárzók minden alkatrészét a lehető legalacsonyabb tüzelőanyag-fogyasztás mellett elérhető legnagyobb teljesítmény elérésének érdekében terveztek. Az EURAD fűtőberendezéseket kis, közepes vagy nagy méretű helyiségek fűtéséhez ajánljuk, melyek gondos tervezésével akár épületrészek, épületen belüli önálló zónák fűtésére is lehetőség van.

Az EURAD sugárzók előnyei

EGÉSZSÉG

Nincs légmozgás, tiszta és egészséges helyiségek.

SOKOLDALÚSÁG

Bármilyen nagy belmagasságú épületben alkalmazható.

MEGBÍZHATÓSÁG

Az alkalmazott magas minőségű anyagoknak köszönhetően, a karbantartási igénye mindössze az éves felülvizsgálatokra szűkül.

IRÁNYÍTHATÓSÁG

A hősugárzás iránya a fűtendő terület felé beállítható.

ENERGIATAKARÉKOSSÁG

A sugárzó fűtő elvnek megfelelően igen takarékos üzemeltethetőség.

KÉNYELEM

Kitűnő komfort a levegő hőrétegződése nélkül. Nincs semmilyen fűtőberendezés a padlón vagy a falakon.

GYORSASÁG

A felfűtés és a maximális fűtőteljesítmény elérése rendkívül gyors.

ZAJTALAN

Garantáltan csendes üzemelés.

Az EURAD sugárzók típusai

MSU típusok
EURAD MSU 3 M Adatlap Specifikáció
EURAD MSU 6 L Adatlap Specifikáció
EURAD MSU 6 H Adatlap Specifikáció
EURAD MSU 9 L Adatlap Specifikáció
EURAD MSU 9 H Adatlap Specifikáció
MSM típusok
EURAD MSM 12 L Adatlap Specifikáció
EURAD MSM 12 H Adatlap Specifikáció
EURAD MSM 18 L Adatlap Specifikáció
EURAD MSM 18 H Adatlap Specifikáció
EURAD MSC típusok
EURAD MSC 6 L Adatlap Specifikáció
EURAD MSC 6 H Adatlap Specifikáció
EURAD MSC 9 L Adatlap Specifikáció
EURAD MSC 9 H Adatlap Specifikáció
EURAD MSC 12 M Adatlap Specifikáció

Kérje ajánlatainkat a CarliEuklima fűtőrendszerekre!

Nagyszerű hőérzet mind régi, mind új épületekben

A szegélyfűtés – melyet a lehűlő falak belső oldalán, közvetlenül a padló felett helyezünk el – elsőrangú és gyorsan kivitelezhető megoldást kínál minden új építésű és felújítandó épületben.
A szegélyfűtő működése zseniális! A felette húzódó hideg fal- vagy üvegfelület előtt finom meleglevegő függönyt alakít ki, amely meggátolja ezek hidegsugárzását és felmelegíti a felületet. Az így kialakuló nagyfelületű hősugárzás kellemes helyiségklímát nyújt.

Hogyan működik a szegélyfűtés?

A szegélyfűtés  „lelke” a fűtőelem, amely egy rézcső és a rajta elhelyezett nagyfelületű alumínium lamellák sokasága. A rézcsövön átfolyó melegvíz felmelegíti a lamellákat, így az azokat körülvevú levegőt is, amely azután a szegélyfűtő felső résén át felfelé távozik. E meleg levegő a hideg fal- vagy üvegsík előtt függőleges áramlásba kezd, azt temperálja, majd ez a meleg falfelület hősugárzással kezdi fűteni a helyiséget. Ez a kialakuló finom meleg levegő függöny a Coandä-effektusnak nevezett fizikai jelenség okán valósul meg.

A falfelületek szárazon tarthatók, a penészképződés meggátolható.

A szegélyfűtők megjelenése csak fantázia kérdése!

A Variotherm szegélyfűtések megjelenése jól alkalmazkodik bármilyen belsőépítészeti stílushoz, legyen az rusztikus vagy modern.

A burkolás módját saját magunk választhatjuk meg: lehet ez Variotherm fémburkolat, de lehet akár az épület, a helyiség stílusához alkalmazkodó faanyag is. A variációk száma – gyakorlatilag – végtelen.

Másképp szeretné felhasználni?

A Variotherm szegélyfűtők egyik legnagyobb erénye, hogy számtalan módon felhasználhatók fűtéstechnikai célokra.  A fűtőelemek rugalmas beépíthetősége sok lehetőséget kínál.

A szokásos üveg- vagy falfelületek alatti elhelyezés mellett elrejthetjük a konyhabútor mögött, készíthetünk belőle padfűtést pl. egy templomban vagy bármilyen közösségi térben, de besüllyeszthetjük a falsík mögé is egy díszléc burkolattal.

smarthaus blog